Essens Colostrum Probiotika 6 ks
Colostrum Probiotika - doplněk stravy 6 sáčků / 10 g směsi v jednom sáčku
ESSENS Colostrum Probiotics obsahuje čtyři vybrané probiotické kultury - kmeny mikroorganismů s příznivými účinky, prebiotikum inulin a colostrum, které je zdrojem účinných protilátek. Výrobek je určen pro individuální přípravu „živých“ domácích jogurtů vysoké kvality.
Colostrum Probiotika - doplněk stravy
Obsah balení: 6 ks sáčků / 10 g směsi v jednom sáčku
Doplněk stravy ESSENS Colostrum Probiotics obsahuje čtyři vybrané probiotické kultury - kmeny mikroorganismů s příznivými účinky, prebiotikum inulin a colostrum, které je zdrojem účinných protilátek. Výrobek je určen pro individuální přípravu „živých“ domácích jogurtů vysoké kvality.
* PROBIOTIKA = živé organismy, které vytváří rovnováhu střevní mikroflóry (Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum)
** PREBIOTIKA = zdroj energie pro „jogurtové“ mikroorganismy a symbiotické střevní bakterie
Jogurt vytvořený z pro/prebiotické směsi ESSENS představuje takzvanou „funkční potravinu“. Tj. potravinu vyrobenou z přirozeně se vyskytujících složek, které mají vedle výživné hodnoty i příznivý účinek na zdraví konzumenta.
Příprava: Do nerezové nádoby přístroje nalijete 1 litr mléka pokojové teploty, smícháte s 1 sáčkem ESSENS Colostrum Probiotics a důkladně promícháte. Nerezovou nádobu vložíte do ESSENS Yogurt Maker a uzavřete průhledným víkem. Po zapojení do zásuvky se začne topné těleso zahřívat na maximální teplotu 43 °C. Proces výroby jogurtu trvá přibližně 8 hodin. Pro hustší a kyselejší jogurt je možné nechat přístroj pracovat déle, ne však více než 12 hodin. Jakmile je jogurt hotový, je připravený ke spotřebě, doporučujeme jej však stabilizovat umístěním v chladničce, kde by jeho doba uskladnění neměla přesáhnout 3 – 5 dnů.
Doporučené dávkování: příznivé účinky probiotik se projevují zejména při dlouhodobé a pravidelné konzumaci.
Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno
Složení: Probiotické kultury: Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum Prebiotika: inulin, colostrum