DNM Zelená káva se skořicí 50g
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj, obsahující extrakt ze zelné kávy, který je určený nejen pro příznivce zdravého životního stylu, Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj, obsahující extrakt ze zelné kávy, který je určený nejen pro příznivce zdravého životního stylu, Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy,
Dávkování: 1 šálek připravený dle návodu max, 4 x denně,
Návod na přípravu: 1/4 až 1/2 čajové lžičky kávovinové směsi na 1 šálek (150 ml) nápoje – nasypte do šálku a zalijte z 2/3 horkou vodou, Zbylou 1/3 dolijte horkým (ale ne vařícím) mlékem a dle chuti doslaďte, Nesypte směs do šálku s mlékem či vodou,
Skladujte: v suchu a chladu (nejlépe v uzavřené nádobě), mimo dosah dětí,
Upozornění: není vhodné pro děti a těhotné a kojící ženy, Nepřekračujte doporučenou denní dávku, Není náhradou pestré
a vyvážené stravy, Nenahrazuje léky ani lékařskou péči,
Země původu: Indie
Obsah balení: 50g
Vyrobeno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky
Máte rádi pravou zelenou kávu?
Rádi byste ochutnali lahodnou kávu tak trochu jinou?
Chcete pohostit své, přátele netradičním nápojem?
Víte, že můžete upéct výborný dezert, či linecké cukroví ochucené zelenou kávou?
Pili jste někdy kávu s příchutí vanilky, skořice, kardamomu či kokosu?
V tom případě ochutnejte náš přírodní lahodný kávovinový nápoj vhodný na každý den, který je určený nejen pro vás příznivce zdravého životního stylu, kteří nechcete přijít o úžasné chvíle strávené s šálkem dobré kávy, Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy,
Základem je čekanka a do ní je přidán extrakt ze zelené kávy, tedy ze zrn nepražené zelené kávy Coffee arabica, Výrobním procesem, je však extrakt zbaven kofeinu a naopak jsou přidána přírodních aromata skořice, vanilky, kokosu či kardamomu, Samozřejmě nabízíme zelenou kávu i čistou, bez výše zmíněných příchutí,
Kávu lze připravit klasickým způsobem, ale také jako latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato nebo všemi milované frappé,
Jak na to?
Příprava klasické kávy a espresa:
Do šálku vložte 1/2 čajové lžičky zelené kávy, zalijte horkou vodou ideální je teplota 90°C, Pak dle chuti můžete přisladit, Pokud chcete espreso, přidejte do šálku 1/3 mléka, či smetany, Podává se v optimálním množství 30 ml v šálku, Pokud si k přípravě espresa vyberete kávu s příchutí vanilky, skořice, kardamomu nebo kokosu - lahodné espreso je na světě,
Příprava Cappuccina:
Připravíme espreso, A potom pomocí šlehání vytvoříme pěnu z mléka, Nemá se používat mléko plnotučné, které ve finále zastírá chuť kávy a nesmí se přivést k varu, Správně se používá mléko studené, jehož pěna déle vydrží a je i chutnější, ovšem jeho vyšlehání trvá příliš dlouho a proto se používá mléko předehřáté, Na naše espreso vám doporučujeme kávu se skořicovou příchutí,
A nakonec něco originálního: upečte svůj oblíbený dezert, linecké cukroví a ochuťte ho zelenou kávou s příchutí kokosu, skořice, vanilky nebo kardamomu,
Lahodné tvarohovo–kávové řezy:
-
cukr krupice 100 g
-
mleté vlašské ořechy 30 g
-
zelená káva 1 lžička
-
olej 3 lžíce
-
teplá voda 1 dl
-
prášek do pečiva 1/2 balení
-
polohrubá mouka 160 g
-
tuk a mouka na vymazání formy
Náplň:
-
Mléko 3 dl
-
Vanilkový pudink 1 ks
-
Káva 1 -1,5 lžička
-
Měkký tvaroh 250 g
-
Zakysaná smetana 100 g
-
Moučkový cukr dle chuti, cca 100 g
-
Smícháme olej, vodu, kávu, ořechy a mouku s kypřidlem,
-
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy (18 x 24 cm nebo dortová forma 22 cm) a pečeme v troubě předehřáté na 180 C cca 25 minut - vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit,
-
Hotový korpus necháme vychladnout, pak ho prokrojíme,
-
Z mléka, pudinku a kávy si uvaříme hustý pudink, který přendáme do mističky, zakryjeme mikrotenovým sáčkem a necháme vychladit po vychladnutí ho vyšleháme s moučkovým cukrem a nakonec vmícháme i tvaroh a smetanu,
-
Jeden díl korpusu necháme ve formě a naneseme na něj větší polovinu náplně, rovnoměrně rozetřeme a zakryjeme druhým dílem korpusu, Ten pak potřeme zbylou náplní a dáme vychladit a proležet do ledničky - nejlépe do druhého dne, Před proležením je můžeme posypat kakaem, strouhanou čokoládou, mletými ořechy,,,, nebo proleželé řezy nakrájíme a až na talířku dozdobíme šlehačkou nebo čokoládovým toppingem,