• Balení
Ostropestřec mariánský 120 kapslí á 290 mg, Salvia Paradise
Ostropestřec mariánský 120 kapslí á 290 mg, Salvia Paradise

Salvia Paradise Ostropestřec mariánský kapsle 120 ks

Ostropestřec mariánský plod 120 kapslí

DATUM SPOTŘEBY: 24.6.2024

Tento balíček obsahuje

13061
280,00 Kč

Namísto 335,00 Kč

S DPH

Popis

DATUM SPOTŘEBY: 24.6.2024

Ostropestřec mariánský plod 120 kapslí

Kapsle jsou nejsnazší forma užívání, vhodná na cesty i do práce. Ostropestřec kapsle doporučujeme zejména k podpoře funkce jater.

Účinky Ostropestřce

  • Podporuje funkce a zdraví jater
  • Působí jako antioxidant
  • Je doporučován pro podporu přirozeného zdraví srdce
  • Normalizuje hladinu cukru v krvi
  • Pro normální trávení
  • Přispívá k odolnosti organismu.

Proč kapsle a ne tablety?

Kapsle obsahují (na rozdíl od tablet) pouze jemně mletá, 100% přírodní semena ostropestřce – lat. Silybum marianum. Kapsle jsou rostlinného původu a jsou tak vhodné pro vegetariány a vegany. Kapsle ostropestřce užíváme vždy 20 min. před jídlem. Ostropestřecové tablety jsou slisovaná semena doplněna o protispékavé a pojivé látky, které v našich produktech nenaleznete.

Před zakoupením kapslí je možné vyzkoušet si účinky ostropestřce v cenově výhodnější podobě – ostropestřec mariánský plod a užívat ostropestřec jako čaj nebo ho žvýkat – pozor, semena jsou ale tvrdá a rozdrcení dá práci.

Doporučené dávkování: Dospělí 3 tobolky 3× denně. Dětem od tří let doporučujeme 1 tobolku 3× denně. Kapsle je otevíratelná a proto můžete její obsah vysypat, smísit s vodou a vypít. V době těhotenství a kojení lze ostropestřec mariánský užívat v menších dávkách.

Co je ostropestřec mariánský?

Ostropestřec mariánský je znám pod latinským názvem Sylibum marianum. Patří do čeledi hvězdnicovité – Asteraceae. Jedná se o jednoletou nebo dvouletou rostlinu, někdy nesprávně označovanou jako ostropestřec mariánský či po staru mariánský bodlák. Předmětem sběru je plod – semeno, které se užívá i formou ostropestřecového čaje – horkou vodou přelijete ostropestřecovou kaši, resp. ostropestřecovou drť a vypijete. Další variantou jsou tinktury nebo mleté semeno , které se rozmíchá pouze ve studené vodě.

Má ostropestřec nežádoucí účinky?

Ostropestřec mariánský nežádoucí účinky nemá.

Složení 100% Silybum marianum, 290 mg/tobolka, obal kapsle: HPMC (hypromelosa).

Balení: 120 ks

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti do tří let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uschovejte v suchu, temnu a mimo dosah dětí.

Doplněk stravy

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.